IES Pere Fontdevila
 
 
Batxillerat d'Arts

Més informació ...
 
 
Foto aleatòria

Més...
 
 
Connexió
Tenim 10 visitants i 0 persones usuries sense registrar connectada.

Podeu
entrar amb el vostre nom d'usuari.

 

L'home és moral pels seus temors i immoral pels seus desitjos.

-- Pitàgores


  

 
Cuina sense pares
Enviat per super a 17/Octubre/2014 - 21:38(9lectures)
AMPAL'ajuntament de Gironella organitza un taller de cuina per a joves de 14 a 18 anys. Es farà el proper dimarts dia 21 d'octubre al casal de la Gent Gran de Gironella. Us animem a participar-hi.

Envia aquesta histria a un amic/ga Pgina per imprimir
 
 
EXTRAESCOLARS: Teatre, ioga, cant coral.
Enviat per jaumef a 09/Octubre/2014 - 08:07(20lectures)
IES Pere FontdevilaLa setmana que ve començaran les activitats extraescolars de teatre, ioga i cant coral.Teatre: Comença el dimecres 15 a les 16.00. Lloc: Sala d'actes. Cal pagar la primera mensualitat el primer dia. (20€ no socis AMPA / 15 socis AMPA)Ioga: Comença el dimecres 15 a les 16.30h. Lloc: Gimnàs. Cant coral: Tots els dijous durant el 2n pati. S'inicia el 9 d'octubre.Si algú encara es vol inscriure a alguna d'aquestes activitats, encara pot fer-ho. 
Envia aquesta histria a un amic/ga Pgina per imprimir
 
 
Conferència inaugural de curs
Enviat per jaumef a 13/Setembre/2014 - 14:48(35lectures)
IES Pere FontdevilaL'ajuntament de Gironella inicia aquest curs un projecte educatiu municipal (PEG: Projecte Educatiu de Gironella). Amb aquest motiu, el proper dilluns 15 a la tarda es celebrarà una conferencia inaugural del curs escolar a càrrec d'Enric Roca, doctor en ciències de l'educació de la UAB, amb el títol "L'educació: un repte per a tots, una responsabilitat compartida". L'acte tindrà lloc a les 18.30h al Casal de la Gent Gran de Gironella.


Envia aquesta histria a un amic/ga Pgina per imprimir
 
 
Beques d'estudis postobligatoris (Batxillerat)
Enviat per jaumef a 05/Setembre/2014 - 15:18(68lectures)
IES Pere FontdevilaS'ha obert el termini de presentació de sol·licituds de la "Beca general per alumnes de nivell postobligatori" (Batxillerat).El termini de presentació acaba el 30 de setembre de 2014.La tramitació es fa telemàticament a través de la web del Departament d'Ensenyament: http://www.gencat.cat/ensenyament
Envia aquesta histria a un amic/ga Pgina per imprimir
 
 
Distinció PAU per a la Patrícia Román
Enviat per jaumef a 23/Juliol/2014 - 11:58(202lectures)
Tutoria 2nBATLa Patricia Roman ha rebut la Distinció de les PAU en haver obtingut una qualificació de 9.15 en les proves d'enguany.
Aquesta és una distinció que anualment s'atorga a tots els alumnes de Catalunya que obtenen una nota de 9 o superior en la fase general de les PAU. Aquest any s'han batut alguns rècords des que s'atorguen aquestes distincions: d'una part és l'any en que l'han aconseguit un major nombre d'estudiants, tants com 324; d'una altra, per primera vegada un alumne ha assolit la qualificació màxima de 10. L'acte de lliurament va tenir lloc el passat dilluns 21 de juliol a l'Auditori de Barcelona, sota la presidència del Conseller d'Economia i Coneixement Sr Andreu Mas Colell.

Des d'aquí la nostra felicitació a la Patricia i els millors desitjos en la nova etapa que ara comença.

Envia aquesta histria a un amic/ga Pgina per imprimir
 
 
Beques per alumnat amb necessitats de suport educatiu.
Enviat per admin a 15/Juliol/2014 - 11:23(94lectures)
IES Pere Fontdevila
El Ministeri d'Educació ha obert la convocatòria de beques per alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu pel curs 2014-15.
Les sol.licituds s'han de complimentar de forma telemàtica per mitjà de la web del Ministeri d'Educació, o­n trobareu també tota la informació detallada:


El termini de sol·licitud finalitza el 30 de setembre de 2014. 
Envia aquesta histria a un amic/ga Pgina per imprimir
 
 
QUADERNS D'ESTIU
Enviat per admin a 08/Juliol/2014 - 12:57(99lectures)
AMPA

Ja ens han arribat els quaderns d’estiu.  Podeu passar a comprar-los a l’Institut des d’avui mateix fins al dimecres 16 de juliol.

Els quaderns d’estiu de català i castellà surten a 10€, i els llibres de lectura d’anglès a 12€.

El llibre de lectura d’anglès per 4ESO (The Canterville Ghost)  no ens l’han servit ja que es troba en reedició i l’editorial no ens assegura quan estarà disponible, per tant el substituirem per un altre títol. Us avisarem així que el tinguem. En cas que algú ja se l’hagués comprat pel seu compte, pot fer el que estava previst inicialment.

Us demanem disculpes pel retard en tenir els llibres disponibles, degut a que no ha estat possible fer-ne la venda a través de les llibreries del poble com havia previst l’AMPA.

Envia aquesta histria a un amic/ga Pgina per imprimir
 
 
Campionat de tennis taula
Enviat per tama a 03/Juliol/2014 - 23:01(103lectures)
Educació FísicaAlumnes del nostre centre han quedat destacats en el Campionat comarcalde tennis taula. En la categoria infantil, el Pere Portell ha estat 3r classificat i la parella Pere Portell - Roc Molina ha quedat en 2a posició. A més a més en la categoria cadet, el Marià Anglerill ha quedat 1r i, en parelles, també han estat primers el MArià Anglerill i l'Oriol Riba.

Envia aquesta histria a un amic/ga Pgina per imprimir
 
 
Premi TR Universitat de Vic
Enviat per merceg a 27/Juny/2014 - 11:59(226lectures)
Tutoria 2nBATL'Anna Ferrer, alumna de 2n de batxillerat del nostre centre, ha estat guardonada en la 16a edició dels “Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d’estudiants de batxillerat 2014”

El titol del treball és: "L'ablació: una forma de violència contra la dona".

El premi ha estat en la categoria Institut Català de les Dones (millors treballs sobre la visualització de l'acció social de les dones i les aportacions de la seva experiència en diferents àmbits, sobre la defensa i el treball pels drets de les dones en la consecució de la igualtat d'oportunitats i sobre violència masclista).

Envia aquesta histria a un amic/ga Pgina per imprimir
 
 
Llibres 2014-15
Enviat per jaumef a 23/Juny/2014 - 11:15(215lectures)
IES Pere FontdevilaLLIBRES 2014-15
Us presentem les llistes de llibres per al curs 2014-15.

PROJECTE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES
Projecte de reutilització (Ecobooks): Al centre funciona un projecte de reutilització de llibres de text, gestionat per l’empresa Iddink. Bàsicament consisteix en que aquesta empresa subministra llibres reutilitzables que es retornen un cop acabat el curs, amb la qual cosa s’aconsegueix un estalvi considerable respecte a la compra de llibres nous. Per tal de beneficiar-se d’aquest servei, cal ser socis de l’AMPA. La quota de l’AMPA (15€ per família, independentment del nombre de fills) us serà cobrada juntament amb la comanda dels llibres. En cas de famílies amb més d’un fill al centre, en fer la comanda us cobraran la quota per cadascun dels fills i posteriorment l’AMPA us farà la devolució corresponent).
Podeu consultar el sistema de comanda a l’enllaç següent: Comanda Ecobooks.

DEVOLUCIÓ LLIBRES 2013-14 (ECOBOOKS – Iddink)
Els alumnes que vàreu acollir-vos al programa de reutilització de llibres de l’AMPA (Ecobooks – Iddink) heu de retornar-los el dia 9 de juliol. El dia del lliurament de notes, els tutors us lliuraran un albarà de devolució. Vegeu instruccions
Envia aquesta histria a un amic/ga Pgina per imprimir
 
 
Més ...


 
 
El mot del dia
baioneta
 
 
Imatge astronòmica
 
 
El temps


 
 
Notícies
 
 
Past Articles
Articles antics
 
 
Categories Menu
   

   

  Adreça:
  IES Pere Fontdevila
  Cr. Pont de les eres, 4
  08680 Gironella (Berguedà)

  correu-e: iesperefontdevila@xtec.cat

  web:
  http://www.iesperefontdevila.cat

  tel+fax: 938228660

  Com arribar-hi? Web realitzada amb Postnuke sobre Linux-Debian, Apache, PHP, ADOdb. Crèdits
   
  Ported byaquanuke.com